De ijsbaan is gesloten

Omdat de voorstelling van Musical Show ICE op vrijdag 27 april heel snel uitverkocht was, heeft de organisatie besloten een extra voorstelling te geven op donderdag 26 april, aanvang 20.00 uur. Voor deze try-out zijn nog kaarten beschikbaar. Ook deze kosten 5 euro per stuk (inclusief 3 consumptiebonnen). Onderaan dit bericht staat hoe u kaarten kunt reserveren. Gereserveerde kaarten kunnen op donderdagavond 26 april vanaf 18.30 uur worden afgehaald en betaald bij de kassa van de feesttent naast de ijsbaan in Ankeveen. Zijn er nog kaarten over, dan worden deze op donderdagavond aan de kassa verkocht.

Brunch op zaterdag

Voor de gezellige dorpsbrunch op zaterdag 28 april (11.00 tot 13.00 uur) zijn à 5 euro/stuk voor volwassenen en 2,50 euro/stuk voor kinderen tot 12 jaar ook nog kaarten te koop. Deze kunt u ook vooraf bestellen, waarna deze op zaterdagochtend voor u klaar liggen bij de entree van de feesttent.

Kaarten reserveren

Kaarten voor de Musical Show ICE op donderdag 26 april en de Brunch op zaterdag 28 april kunnen worden gereserveerd via de website www.ankeveenseijsclub.nl of door een briefje met uw naam, adres en aantal gewenste kaarten in de bus te doen bij David Pos, Hollands End 20a in Ankeveen.

Volg ons:

Volg ons op social media:

Facebook  twitter-badge-transparent  googlemaps